GRATIS PROBEREN ?!
Vul hieronder in...

E-mail
Naam
Bedrijf
Inschrijven
Uitschrijving


TradeMailer klant?TRY IT NOW!
Gebruikersnaam: demo
Wachtwoord: demoZie hieronder meer van onze diensten & producten:
DataUniversal
DataUniversal
DataUniversal


 HomeFor YouPakkettenDemoPortfolioOver onscontact

Uw succes door...UW persoonlijke benadering naar uw klant!
  
Een emailing(lijst) opzetten, versturen en onderhouden gaat niet vanzelf...
Diverse bestaande systemen bezorgen u hoofdpijn en ergernis. Daarom verzorgen wij voor een persoonlijke begeleiding indien nodig! Ja, indien nodig! Uit onze ervaring en diverse tests is gebleken dat u vanaf dag 1 zelf de touwtjes in handen kunt hebben bij TradeMailer.

Werken met TradeMailer is als werken met een goede bekende. Laat u verrassen door de persoonlijke benadering van ons team zodat u zonder stress, eenvoudig en professioneel uw klantenbestand kunt opbouwen en 1, 2, 3... uw emailingen kunt versturen, EN ALLES IS ONLINE!

Uw mailing in uw huisstijl én gepersonaliseerd...


Het is van cruciaal belang, voor het succes van uw nieuwsbrief, dat de emailingen die u verstuurd aan uw eigen klanten, persoonlijk overkomen. Zeg nou zelf, het is toch veel doeltreffender om in de aanhef van de mailing te lezen; Beste Gerrit, of Geachte mevrouw Verkuilen, dan Beste meneer of Geachte mevrouw, of beste relatie. Dit kan al door een template in de Look en Feel van uw website en eenvoudige (zelf beheerbare) implementatie in de TradeMailer manager!
Uw nieuwsbrief moet eruit zien in de stijl van uw website! Dat is de herkenning! Dat wekt veel vertrouwen en ziet er gewoon goed uit ! Zo werkt uw nieuwsbrief voor u en uw bedrijfsresultaat.


Uw emailing gericht aan de naam van uw klant!


"For you" betekend tevens "For your customers". Mailingen die persoonlijk op naam verzonden zijn blijken veel succesvoller dan mailingen zonder persoonlijke aanhef.

Bij ons kunt u uw eigen database opbouwen en de gegevens van uw klanten gemakkelijk verwerken in uw emailingen. Heeft u al een database of een excel bestand? We importeren het graag voor u.! Maar u kunt het ook zelf hoor!


Heeft u al een klantenbestand? We importeren het graag voor u... en GRATIS.


Uw bestaande klantenbestand kan zonder problemen worden geïmplementeerd binnen TradeMailer. Zo kunt u binnen enkele uren een emailing verzenden met TradeMailer!

Wilt u uw klantenbestand verder uitbreiden? Op uw webpagina is het mogelijk dat (potentiële) klanten / bezoekers op uw website zich volledig automatisch inschrijven en verwerkt worden in uw klantenbestand (database) voor verzending van uw volgende nieuwsbrief! Sterker mog. Ons systeem is zo in te stellen dat uw bezoeker automatisch de laatste nieuwsbrief ontvangt na inschrijving. Zo bereikt u altijd alle bezoekers! En als wij zeggen dat het automatisch is, dan is het ECHT automatisch... en ONLINE benaderbaar vanaf iedere plek in de wereld

 

© All rights reserved 2014. Data Universal BV